About US

Who we are

About us

Hallo, mijn naam is Kurt Gevers, eigenaar van No Limit Custom Creations. Voor een groot deel van mijn leven heb in de automobielsector gewerkt als autoschade hersteller.
Het herstellen van beschadigde auto’s en opmaken van oldtimers was mijn passie. Totdat ik tot de conclusie kwam dat ik niet langer voor een baas kon werken. Zo besloot ik dat ik iets anders moest doen.
Ik stopte en besloot om mijn eigenzaak te starten maar, in wat. Als Airsoft MilSim (Militairy Simulation) en tactical shooting enthousiast kwam ik op het idee om met laser graveren en Cerakote te starten. Na een bezoek aan IWA (Internationale Waffen Ausstellung) in Duitsland en zo werd No Limit Custom Creations geboren.

No Limit Custom Creations is een eenmanszaak dat in januari 2019 zijn deuren opende.
Wij zijn werkzaam in een faciliteit van 80 vierkante meter in een stad genaamd Turnhout (België)
Getraind en gecertificeerd door Cerakote Europe en San Antonio Laser Engraving (USA) in 2018.
We streven ernaar om de beste Cerakote-applicator in de Benelux te zijn en u te verzekeren van de beste kwaliteit op de markt.
Vanwege de Belgische wapenwet kunnen we op dit moment niet aan echte vuurwapens werken.
Toekomst gericht zijn we hier wel mee bezig om dit wel te kunnen aanbieden.
In tussentijd houden we het bij Airsoft, alarm en vrij verkrijgbare wapens. Maar ook kan u bij ons terecht voor al uw auto, moto, fiets onderdelen zoals bijvoorbeeld uitlaatsystemen, motor onderdelen, benzine tanks van je moto, bromfiets, spat borden, kaders, interieur stukken van je auto. Noem maar op jij wil het laten Cerakoten, wij doen het.

Raadpleeg onze galerij voor inspiratie en om een idee te krijgen van wat we voor u kunnen betekenen.

What we do

We passen Cerakote Ceramic-coatings toe op onderdelen voor je auto, moto, fiets, zoals motor onderdelen. Zoals bijvoorbeeld benzine tank van je moto, bromfiets, spat borden, kaders, interieur stukken van je auto. Noem maar op, jij wil het laten cerakoten, wij doen het voor jou.
Maar ook voor airsoft wapens, Alarm Pistolen en alle vrij verkrijgbare wapens kunnen wij voor jou laser graveren en Cerakoten.

Jij wil iets beschermen tegen weersinvloeden, hoge temperaturen, corrosie, zuren of wil je het alleen maar leuker / cooler laten uitzien neem dan contact met ons op.
Cerakote Ceramic-coatings is een hoogwaardige en zeer sterke coating beter dan powder coating, anodiseren, blueing of eender welke coating techniek.

U wilt een logo, uw naam of een tekening op uw persoonlijke spullen of misschien wil je een origineel naamplaatje om op uw deur of bureau te zetten, of coole metalen business cards te hebben.
Personaliseer je Airsoft-pistool, gameconsole, computer, mobiele telefoon of wat er ook in je opkomt?
We kunnen dit voor u doen met onze 30-w fiberlaser.

We kunnen alles van metaal tot kunststof laser graveren en cerakoten.
Bekijk onze galerij voor inspiratie..